Köszöntő

Az első lázas éjszaka óta immár hét év telt el, és ez idő alatt a Tánciskolák Éjszakája beírta magát a köztudatba. A varázslatos esemény már 2010-ben hatalmas sikert aratott, azóta pályája minduntalan felfelé ível. 2016-ben már egy jól ismert hagyományként tér vissza, és csábítja el a táncok szerelmeseit. 2016. szeptember 9-én péntek szerencsés napnak ígérkezik, ezen az estén Önt is magával ragadja a ritmus és felpezsdíti vérét.

A több ezer érdeklődőt évről évre fergeteges hangulat fogadja, ezt idén még színesebb meglepetésekkel szeretnénk megkoronázni. Mindegy, hogy Ön a táncparkett ördöge, vagy éppen csak most ismerkedik ezzel a remek mozgásformával, mindenképp megtalálja majd a helyét ezen a különleges alkalmon. A tánciskolák kapui ismételten megnyílnak, lépjen be a kitárt ajtókon, és kerüljön a tánc bűvöletébe! Vegyen részt a Tánciskolák Éjszakáján, kalandozzon a klasszikus és modern ritmusok világában, élvezze a változatos programokat, mindezt egy fantasztikus társaságban!

Egy nagyszerű este, mely csak a táncról, a lendületről, és a jókedvről szól. Találja meg az Önhöz legjobban illő stílust, és lépéseivel ünnepelje velünk együtt a táncot ezen a dinamikus estén! Szeptember 9. csak Önre vár!

Várjuk szeretettel!